š H√∂stnytt |

Höstnytt

Sommaruppehållet från bloggande är över och garnsäsongen har dragit igång.
Jag hoppas att alla haft en riktigt skön sommar med mycket avkoppling och lite tid över för stickning i solstolen. Själv har jag ägnat hela sommaren åt arbete i familjeföretaget som har högsäsong sommartid.

Vad är nytt hos Textera i höst?
Till att börja med har en stor höststädning i butiken startat i dagarna. En större utsortering bland kvaliteter och färger är igång för att göra plats åt nyheter. Ut med gammalt och in med nytt och fräscht!

Fler nyheter:

Lagret av Eucalan har fyllts på och till min glädje har jag äntligen kunnat sänka priset!

Nordlys är ett omtyckt garn som passar till så mycket mer än sockor.

Nordlys - superwash sockgarn Nordlys - superwash sockgarn

Till tovade projekt passar Nature särskilt bra. Nature finns i härliga naturfärger och ligger på nystan om 112,5 gram. Stickor nr.4 och sträckning 18 maskor/10 cm.

Nature

Bambugarnet Delfi har fått tillökning i färgskalan. Garnet är populärt till disktrasor och finns i klara och härliga färger. Bambuns naturliga antiseptiska egenskaper är unika och uppsugningsförmågan 3 gånger större än hos bomull. Ett perfekt garn till disktrasor!

Delfi - bambugarn Delfi - bambugarn

 

 

Tags: , , ,

Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree